Kukoricadarát tejben is meglehet főzni?
Figyelt kérdés
Anyám mindig úgy csinálja a kukoricagancát, hogy a kukoricadarát vízben megfőzte, és azt rakja a tejhez. És ha tejben főzném meg a kukoricagancát, úgy jó lesz?
Ha nem, akkor miért nem?
2017. márc. 30. 14:32
1/9 anonim válasza:
Ha fogyasztasz tejterméket, akkor igen. De mi az a ganca?
3/9 anonim válasza:
en is mindig vizben fozom meg aztan nyakonontom hideg tejjel szerintem celesleges tejben fozni, az sem biztos hogy megpuhulna. a kukprica
4/9 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer. Szóval a kukoricadarát megfőzte vízben, aztán azt rakta a tejbe. Semmi búzaliszt, tökmag, stb., csak a kukoricadara.
Arra gondoltam, hogy a kukoricadarát a tejben főzöm meg, és úgy eszem meg, így sokkal egyszerűbb lenne.
2017. márc. 30. 14:49
5/9 anonim válasza:
én szoktam főzni kukoricadarából tejbegrízt (gluténérzékeny gyereknek), ugyanúgy viselkedik a tejben, mint a búzadara
6/9 anonim válasza:
a tejben zsir van, feherje van vagyis a tenleges viztartalma kisebb es nem biztos hogy megpuhulna benn a kukoricadara bar mondjuk gancat kukoricalisztbol fozik nem darabol legalabbis mifelenk
7/9 anonim válasza:
1.
Ganca, gánica sőt málé is lehet. Ugyanazt jelenti. Hát nem jó?
8/9 anonim válasza:
Anyám mindig tejben főzte meg, és megpuhult.
9/9 anonim válasza:
Én is főztem már tejben kukoricadarát, jó lett, olyan mint a tejbegríz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!