Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elfelejtettem leszedni a...

Elfelejtettem leszedni a habot a husleves tetejreol. Az nagy gaz? Marmint, ugy ertem, hogy ez fog valtoztatni az izen, allagan? Es ki lehet javitani valahogy?

Figyelt kérdés
koszi :/
2017. márc. 28. 14:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bocs 9-es vagyok. Lényeg a húslevesnél, hogy legalább 2,5- 3 óráig főljön !
2017. márc. 28. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es hideg vizet
2017. márc. 28. 15:37
 13/20 A kérdező kommentje:

Van ilyen szurom. Mar kostoltam,minden puha,csak a husit nem,csak villat szurtam bele,de egesz puhanak tunt az is. Mindjart kesz.

Akkor az atszuressel biztos jo lesz ugye?

Jaj remelem jo lesz,ugy izgulok.:( :/

Koszonom szepen.

Kellemes napot mindenkinek.

2017. márc. 28. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Finomszűrőn átszűrve teljesen biztos, hogy szép tiszta lesz a levesed.

Sok szakács egyébként ellenzi a hab leszedését, mert sok értékes fehérje van benne.

Persze többen vagyunk velem együtt, akik ragaszkodunk a régi módszerhez, vagyis a lehabozáshoz, már csak az esztétikai látvány miatt is.

Ha valakinél mégis belefő a hab idő előtt, akkor sincs semmi gond, a szűrés a megoldás.

2017. márc. 28. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Miért izgulsz ennyire? Ez csak egy leves.
2017. márc. 28. 17:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Mert most eloszor csinaltam ilyen levest,es raadasul a volegenyemnek. De izlett neki. (: vegulis atszurtem,es szep tiszta lett,meg tettem bele egy kicsi tarkonyt,szaritottat,ahogy o szereti. Nagyon oda volt erte,dicsert is.(: koszonom szepen a tanacsokat.

Nagyon orultem.

Szep estet kivanok mindenkinek.

2017. márc. 28. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
De szeretnék megismerkedni azzal a híres szakáccsal , aki lepontozta a jó tanácsokat adó válaszokat!
2017. márc. 29. 14:49
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Kedves utolso,en mindenkinek lajkot adtam. Nem tudom,hogy ki pontozott le titeket.:-/

2017. márc. 29. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocs , nem Neked szólt !
2017. márc. 29. 16:04
 20/20 Baranka válasza:
Én sosem szoktam lehabozni. És nem szokott zavaros lenni. Igaz általában csirkéből/tyúk/kakas/kacsa stb és/vagy sertésből szoktam főzni a húslevest.
2017. ápr. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!