Elfelejtettem leszedni a habot a husleves tetejreol. Az nagy gaz? Marmint, ugy ertem, hogy ez fog valtoztatni az izen, allagan? Es ki lehet javitani valahogy?
Van ilyen szurom. Mar kostoltam,minden puha,csak a husit nem,csak villat szurtam bele,de egesz puhanak tunt az is. Mindjart kesz.
Akkor az atszuressel biztos jo lesz ugye?
Jaj remelem jo lesz,ugy izgulok.:( :/
Koszonom szepen.
Kellemes napot mindenkinek.
Finomszűrőn átszűrve teljesen biztos, hogy szép tiszta lesz a levesed.
Sok szakács egyébként ellenzi a hab leszedését, mert sok értékes fehérje van benne.
Persze többen vagyunk velem együtt, akik ragaszkodunk a régi módszerhez, vagyis a lehabozáshoz, már csak az esztétikai látvány miatt is.
Ha valakinél mégis belefő a hab idő előtt, akkor sincs semmi gond, a szűrés a megoldás.
Mert most eloszor csinaltam ilyen levest,es raadasul a volegenyemnek. De izlett neki. (: vegulis atszurtem,es szep tiszta lett,meg tettem bele egy kicsi tarkonyt,szaritottat,ahogy o szereti. Nagyon oda volt erte,dicsert is.(: koszonom szepen a tanacsokat.
Nagyon orultem.
Szep estet kivanok mindenkinek.
Sziasztok.
Kedves utolso,en mindenkinek lajkot adtam. Nem tudom,hogy ki pontozott le titeket.:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!