Megsavanyodott túróból készült túrógombóctól lehet bajunk?
Figyelt kérdés
Még szavatossági idő lejárta előtt, hűtőben 5 fokon tárolt túrót savanyúnak érzem kibontva. Túrógombócot csinálnék belőle. Nincs itthon több túró éshát nem is olcsó ugye fél kiló túró...
Ha megfőzöm túrógombócnak, lehet tőle bármi bajunk?
Ti megennétek?
2010. máj. 12. 10:14
11/12 anonim válasza:
Ha a szav ideje jó,és rendesen volt tárolva...akkor mindenféleképpen megcsinálnám mert egyes túrófajták savanyúbbak míg egyesek nem annyira.
12/12 anonim válasza:
pont úgy van, ahogy az utolsó írta, gyártótól, technológiától is függ a túró íze.ha szavidőn belül van
hűtőben volt jónak kell lennie.
üdv-tejiparos-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!