Létezik hogy az elektromos húsdaráló gépem nem darálja a 3%-os zsírtartalmú marhát?
Figyelt kérdés
Szenved, felmelegszik és alig jón valami. Feldaraboltam a húst. Ilyen gagyi lenne?2017. márc. 27. 20:48
1/9 A kérdező kommentje:
A legnagyobb fejet raktam rá.
2017. márc. 27. 20:54
2/9 anonim válasza:
Igen. Vannak elhanyagolt, életlen husdarálok.
3/9 A kérdező kommentje:
Első használat, most vettem. Mondjuk gagyi Tescos (ez az 1 volt és spontán ötlet hogy én ma töltött káposztát készítek). Értem én hogy olcsó volt, 15e körül, de hogy akkor használhatatlan lenne? Holnap veszek újat, nem baj, de én ma szerettem volna főzni. :S
2017. márc. 27. 21:11
4/9 anonim válasza:
vidd vissza minőségi kifogással!
5/9 anonim válasza:
Marhahúsból akarsz töltöttkáposztát? Az nagyon sovány lesz. Vegyél hozzá lapockát vagy combot.
De majdnem minden húsdaráló rosszul darál. Kár érte pénzt kiadni.
6/9 A kérdező kommentje:
Pont ez lenne a kérdés, hogy akkor most:
1. vagy nagyon gagyi, más fajta vinné
2. zsiradék nélkül nem működik amúgy sem a profibb verzió sem
De megpróbálom visszavinni, mert ennél sokkal zsírosabb hőst nem fogunk enni.
2017. márc. 27. 21:41
7/9 anonim válasza:
Mi lesz ha még azt is megtudod, hogy húst darálva is lehet venni...
8/9 A kérdező kommentje:
Sose vennék darált húst, nem bízom bennük, mit raknak bele, milyen hús stb. Plusz marhából 20%-os volt csak. Húsdaráló pedig csak sertés volt. Köszönöm, sokat segítettél.
2017. márc. 27. 21:52
9/9 A kérdező kommentje:
5, köszi, de mi így szeretjük. Rizs nélkül, csak a hús finoman megfűszerezve, de kolbásszal és szalonnával mellette, álljon 1-2 napot a hűtőben, stb. Ízlések és pofonok. :)
2017. márc. 27. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!