Ti mit főztetek ma ebédre?
Figyelt kérdés
Tudom, már rég elmúlt dél, de hát na :D
Nálunk a menü:
- tyúkhúsleves kockából leves
- túrógombóc
Ezt én, a férjem és a nagyobb gyermekeink ették
A babó menüje:
- almás bébiétel
Amúgy a baba 8 hónapos. :) Kíváncsi vagyok, más anyukák mit főztek, illetve mennyi idős gyerekekre. Nálunk a nagyobbak 11, 9 és 6 évesek.
2017. márc. 25. 16:00
12/18 anonim válasza:
A babó még a pocakomban van, én brokkolis tésztát ettem (sok benne a folsav meg a vas :) ), a párom borsófőzeléket vitt magával, mert dolgozik ma.
13/18 anonim válasza:
Semmit
Most ettem szendvicset
Kovászos kenyér, joghurtsajt, füstölt lazac, csilis paradicsomlekvár, vegyes csírák
Holnap szerintem, sajttal sült krumpli lesz és zúza v csirkepörkölt
14/18 anonim válasza:
7es majd megnezem h NÉGY GYEREKES anyakent te mit fogsz az asztalra varazsolni!
15/18 anonim válasza:
Nos, utolsó, eleve nem lesz 4 gyerekem, én ugyanis a tervezett, felelős gyermekvallalas híve vagyok. Ez azt jelenti, hogy annyi gyerekem lesz, amennyirol megfelelően gondoskodni tudok minden értelemben. Vagyis van pénzem normalis elelmiszerre, valamint időm és energiám is, hogy ételt készítsek belőle. A kockaleves nulla, csak só és tartositoszer, erre nincs szüksége a gyereknek -mondjuk felnőttnek se...A turogomboc már jobb, de az desszert, nem főétel. Ha a reggeli és a vacsora is hasonló színvonalú, akkor a gyerekek nulla tápanyag, magas kalória étrendet élnek, ami minden, csak nem egészséges.
16/18 anonim válasza:
miert nem hasznos a valaszom??? 6
17/18 anonim válasza:
Húsleves, zöldséggel, karalábéval, csigával
Rántott cs.szárny, majonézes krumpli salátával.
18/18 anonim válasza:
Tojásleves, hentes tokány rizzsel.
A kicsinek (10 hónapos) brokkolifőzelék csirkehússal.
A nagyobbak 5 és 3 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!