Alufólia +hekk +serpenyő?
Figyelt kérdés
Soha nem sütöttem még hekket, viszont mivel épp diéta korszakban vagyok, így a panírozott, bő olajban sütött változatot szeretném kihagyni. Sütőm viszont nincsen, így arra gondoltam, hogy alufóliába csomagolom, esetleg meglocsolom kis olíva olajjal vagy megkenem vajjal és úgy sütném meg serpenyőben, mindkét oldalát. Szerintetek ez kivitelezhető ötlet? Vagy ugyanúgy süssem meg olajon panír nélkül? Nem szeretném azt se ha nyers maradna, meg azt se ha szétesne.2017. márc. 2. 13:53
11/11 anonim válasza:
Ezek után az jár a fejemben, hogy hurkát-kolbászt fóliába tekerve a serpenyőben megsülne??? Szerintetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!