Olajbogyó, féta maradék mire jó?
Görög saláta készítésnél maradt féta meg olajbogyó, amiböl holnapra szeretnék valamit készíteni.
A "csak úgy megenni" (vagy kidobni) nem játszik, és lehetöleg valami fött ételt szerenék, nem szendvics vagy hasonlót.
Ha van valakinek jó (kipróbált) receptje, kérem, ossza meg velem.
Elöre is köszönöm mindenkinek, ha segít!
Sajnos még el sem tudtuk olvasni, pedig biztosan másokat is érdekelt volna.
Nekem is van egy kis többlet sajtom, bár az kékpenészes, de minden sajtos ötletet szívesen olvasnék, pláne főtt étel tekintetében.
Nem tudom ki gonoszkodott és miért feljelentéssel...
Köszi nektek is a választ.
Az elsö (törölt)válaszoló ezt a linket adta meg:
Ez szerintem értelmes link, kár, hogy valaki töröltette.
Fetát tejszínnel összekevered (főzőtejszínnel jobb) és összefőzöd, belemehet a felkarikázott vagy legalább félbe vágott bogyó is. Ez nagyon finom mártás bármilyen húshoz.
Feta, párolt spenót és tojást ha összekevered kiváló rétestölteléket kapsz. Ma megsütöd nagyon passzol hozzá az olívaolaj az olívabogyó és a lila hagyma. (Mondjuk én ezt fekete magos bogyóval szeretem, de bármilyen jó hozzá azért)
Fetából és olívabogyóból is szoktam szendvicskrémet/mártogatóst csinálni, nem tudom azok is érdekelnek e.
Spagettire is kerülhet, úgy tennék hozzá aszalt paradicsomot, csirke mellet, ha szeretitek spenótot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!