Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért betegít meg a csicseribo...

Miért betegít meg a csicseriborsó?

Figyelt kérdés
Beteg leszek a csicseriborsótól. Néhány óra múlva kihányom, majd következik a hasmenés. Mindezt kíméletlen fejfájás kíséri. Olyan, mintha ételmérgezést kaptam volna. Nem tudom az okát, ha ti tudjátok, írjátok meg!

2017. febr. 24. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Undorundusz csicserikusz betegséged van.
2017. febr. 25. 05:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Hogy van elkészítve?


A hüvelyesek képesek komoly puffasztásra, következményes hasfájásra és hasmenésre. Sajnos nálam a zöldborsón kívül minden hüvelyes ezt csinálja, akárhogy főzöm meg, de a súlyos hányás ebbe nem fér bele, szerintem.

2017. febr. 25. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hisztamin intoleranciád van, a csicseriborsó magas hisztamintartalmú étel és az, hogy az elfogyasztása után vannak produkálos a jellemző tüneteket valósznűsíti ezt. Itt tudsz róla bővebben olvasni, az általad leírt tünetek stimmelnek, nézd meg a többi ételcsoportot is, ha azoknál is tapasztalsz ilyet, akkor legalább tudod, a jövőben mire kell majd figyelni. A link majdnem lemaradt, íme:

[link]

2017. febr. 25. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó, hogy tudok erről!
2017. febr. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!