Miért csapódik ki a citromlé a vajkrémből?
1es vagyok.
valaki mondja már meg, hogy miért pontoztatok le? csak kíváncsi lennék
1-es/11-es: ugyan nem én pontoztalak le, de a válaszodban több hiba is van:
"mert a folyadék kicsapódik a vajkrémből, nem csak a citromlé, más is. sok bele, tegyél citrom savat"
Elöször is a folyadék nem feltétlen csapódik ki, ugyanis a vajkrémbe nem csak úgy beleöntik a folyadékokat, hanem megfelelö módszerrel juttatják bele - különben pl a tejet sem lehetne belejuttatni, márpedig az igen gyakran van benne. Ahogy írták, a fözött részbe kell tenni és utána adni hozzá a vajat, és nem csapódik ki semmi.
Másrészt a citromsavnak még véletlen sincs citromíze, hanem csak savanyú. Ha helyettesíteni akarnád, akkor esetleg citromhéjat lehetne adni hozzá, de az sem egész olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!