Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fánkot süssek?

Milyen fánkot süssek?

Figyelt kérdés
Jön a farsang, szeretnék fánkot sütni. Megyünk szülinapra, névnapra is, jó volna vinni. Meg csak úgy magunknak. Milyen fánkokat szoktatok sütni? Úgy szeretném, mint az amerikai filmekbe, hogy elviszem egy dobozba, szép színes és mindegyik.más-más. Recepttel együtt :)
2017. jan. 25. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha színezni szeretnéd a fánkot és cukor mázat szeretnél rátenni akkor a sütőben sült Amerikai fánk a legjobb választás. A farsangi fánknak túl könnyű és laza a tészta szerkezete ahhoz, hogy sok cukormázat elbírja. Én ha farsangi fánkot készítek akkor sima hagyományost vagy pudinggal töltöttet szoktam készíteni. Csoki ,puncs , vanília pudinggal. A csokist szoktam chilli paprikával turbozni. Ami még mutatós lehet a képviselő fánk különböző ízű pudig krémekkel töltve a külsejét lehet színezetcukor írokával díszíteni. Én a képviselő fánk külsejét ezen kívül csorgatott karamellel, vagy csoki mázzal szoktam díszíteni.
2017. jan. 25. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!