Készített már valaki ízesített cukorszirupot házilag? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Magát a cukorszirupot tudom, hogy kell készíteni. Egy rész víz, egy rész cukor, felforralni, majd visszahűteni. Arra gondoltam, h. kávé ízesítőnek készíteném, és tennék bele aromát (vanília, kakaó, fahéj, kókusz, mézeskalács, tejszínes-mogyoró stb). Azt nem tudom, hogyha nem folyékony aromát használok, hanem fűszert, akkor azt milyen mennyiségben tegyem, és hogy akkor pl. a cukor grammját csökkentsem le annyi grammal amennyi a fűszer? Folyékony esetében meg a víz legyen annyival kevesebb? Vagy elbírja a cukor-víz mennyisége a plusz adalékot? Csoki szirup esetében kakaót keverjek össze cukorral és azt a vízzel, és úgy forraljam fel? Ötletek?2017. jan. 25. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!