Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell cukorszirupot...

Hogy kell cukorszirupot csinalni marcipanba?

Figyelt kérdés
Meddig kell csinalni mint a dobostortara vagy mig elnem olvad a cukor vagy amig elkezd forrni?
2013. okt. 30. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindig olvadásig főzöm. Ha túl sokáig marad a tűzön, elszíneződik, és így már nem jó a marcipánba.
2013. okt. 30. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
hát kipróbáltam, de nekem nem sikerült...nem állt össze pedig dupla adag cukorszirup volt benne és nem sok porcukor mg mandula...
2013. nov. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!