Melyik a leghizlalóbb házi készítésű sütemény?
A marlenka és a zserbó bizonyára jól áll e téren, ha rólam van szó, mindenképp. Mert pl. a csokitorta sok krémmel tömény, de remekül laktat, azzal inkább fogyni tudnék, tapasztalataim alapján (ha megeszem egy rendes adagot, aznap már nem éhezem meg). Ez persze egyéni, kit mi laktat.
De jóllakva is bármikor benyomnék egy tepsivel a fentebb írtakból, azok a kedvenceim s egyáltalán nem mondhatók lightosnak.
A legtöményebb amúgy az, amit egyszer láttam egy gasztroblogon, csak sajna nem emlékszem rá. A kétharmada vaj volt vagy valami efféle. Én magam is sütök néha olyan sütit, aminek a legnagyobb része zsír. Meglepően jó s nem is tűnik zsírosnak, ellentétben a krémes sütikkel. Úgyhogy a sütik veszélyesek.
Későn írom, de legalább nem egy 2. hozzászólásban: semmilyen étel nem hizlal. A kalóriatöbblet hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!