Bevált, GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ sós házi süti gyerkőcnek suliba?
Leveles tésztából sajtos rúd :
A Leveles tésztát felvágjuk apró téglalapokra es ezeknek a tetejét megszórom sajttal. Ennyi
zabpelyhes sajtos tallér, én mindig ezt csinálom ha barátok jönnek hozzánk, eddig még mindenki dicsérte, gondolom gyerekeknek is ízlene. - nem kell egész éjszaka pihentetni, én is csak addig szoktam míg a zabpehely megszívja magát, és morzsolgatni sem szoktam a zabpelyhet, szóval egész gyorsan elkészíthető. Ja és asszem a receptben nincs benne, de én meg szoktam forgatni a tallérokat, hogy mindkét oldala normálisan megsüljön. A sütése kis időt vesz igénybe míg szép barna lesz, de én ennél gyorsabbat nem nagyon ismerek, és még egészséges is.
1. Vagyok :
Kakaós vagy fahéjas csiga:
A levelestésztát felvágom hosszú csíkokra, és ezekre a csikokra rászórom a fahéjat vagy a kakaót. Csigavonalba feltekerem és megsütöm. Ennyi ez is gyors és könnyű! Amúgy ha ez számít: 12/l 😀
:)
Ügyes vagy, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!