Olyan gesztenyés tejszínes sütit szeretnék csinálni amiben nincs pudingpor a receptben. Linkelnétek?
Gesztenyés Krémes.
6tojásból hagyományos piskótát sütünk.
Gesztenye krém. 3dl tejben 3 evő kanál cukrot 3 evő kanál lisztet simára főzünk.
20dkg vajat 15dkg porcukorral habosra keverünk. Ha kihűlt a tejkrém a 2 krémet szép habosra keverjük. Végül 2 lereszelt gesztenye masszát keverünk bele. Ízlés szerint rummal vagy rum aromával ízesítjük.
A kihűlt piskóta tetejére rákenjük a gesztenyekrémet majd a krém tetejére felvert tejszínhabot teszünk. Reszelt ét csokival vagy gesztenye reszelékkel díszijük.
én gesztenyeliszttel csinálnám.
ha pudingpor van a receptben és nem akarod használni, vagy mert nem lehet, tehetsz bele helyette ugyanannyi kukoricalisztet, mint a pudingport előtte kevés vízzel keverd el, és ízesítsd, ahogy akarod (a pudingporban van valamennyi cukor, annyival többet tegyél bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!