Érdemes ilyen hidegben kint bográcsozni?
Simám lehet főzni mínusz fokokban is bográcsban és nem fog lassabban megfőni az étel. Zavaró tényező csak az lehet, ha szél van és kifújja a hőt a bogrács alól, de ezt is egy egyszerű szélárnyékolóval orvosolni lehet.
"Attol tartok,hogy az étel felső része alig főne a hideg miatt." - Ettől nem kell félni, ez fizikailag nem fordulhat elő.
Sőt, ha hideg van, a tűz is hidegebb, nem? Mamikám.
Simán meg lehet csinálni, jó buli, több pálinka fogy. De te, kérdező, ennyi ésszel ne fogj neki.
Én ilyen hidegbe ki nem mennék bográcsozni.
Persze volt már rá példa hogy 0 fok körüli időbe bográcsba csináltam 3 napra pörköltet és utána bablevest. Ennek is oka az volt hogy elromlott a gáztűzhelyünk, villanyrezsónk sem volt működő képes, azért külön venni nem akartunk, kölcsön kérni nem tudtunk, szüleim messze laktak. Akkor kint az udvaron főztem meg több napra. Szerencsére akkor nem volt csapadék így nyugodtan mertem csinálni, de többet kellett várjak mire elkészül.
#6 az meg a hidrodinamika...
De az előző helyesbítésem lepontozasa után úgy gondolom az embereknek elég ha csak össze-vissza pakolunk szavakat egymás után, nem kell az értelmüknek megfelelően használni őket...
Pár év múlva nehogy meglepődjunk majd, ha azt mondják hogy repülővel megyünk pedig buszra gondolnak ezért villamosra kell majd szállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!