Mitől ehetetlen a kreálmányom, ha csak magamnak főzök; mitől jó, ha valaki más is eszi majd? E pillanatban friss lecsómtól állt fel a szőr a hátamon. Szinte ehetetlen.
Keményítőnap
EBÉD: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, kukorica, lencse, sárgarépa, burgonya…), főzve vagy sütőben sütve.
Keményítő a rizs is. Ételízesítő, só, ketchup, főtt paradicsom használható.
Nyers salátát is ehetünk korlátlan mennyiségben, valamint 1 szelet kenyeret (elhagyásával eredményesebb a diéta).
VACSORA: Bármilyen zöldségféle főzve, sütve, párolva, saláta… vagyis ugyanaz, mint az ebéd, csak kisebb mennyiségben. !!!!!!!!!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Mindig hittem az emberek jóságában, de segítségetek meghaladta képzelőerőmet. Köszönöm, innét fogok élni!
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem!
Egyébként 15.01-től 15.17-ig végig én voltam, csak nem akartam egyben elküldeni, mert nagyon hosszú lett volna!
Van egy excel táblázatom, amibe ki vannak gyűjtve a receptek(link), meg, hogy melyik napra mit ajánl, szóval abból szedtem ki! Régebben én is csináltam ezt a 90 napos fogyókúrát....
Ha szeretnéd átküldöm privibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!