Mivel készítsek rajzos dekorációt oroszkrémtorta tetejére?
az egyik varia, hogy olvasztott csokoládét használsz
a másik hogy olvasztott cukrot(olyat ami a dobostorta tetején van)
illetve hogy porcukrot kikeversz vízzel és veszel valami ételszínezőt amivel et a keveréket meg tudod színezni. Szerintem ez a legegyszerűbb. Mi a karácsonyi sütik díszítéséhez használjuk és nagyon könnyű vele dolgozni.
Egy nejlonzacskóba kell tenni, aminek vágsz egy pici lyukat a sarkán és ott nyomod ki belőle.
Köszönöm a válaszokat!
Utánaolvastam ennek a cukormázas dolognak. Nagyon profi dolgokat lehet vele csinálni, de lehet, hogy nem amatöröknek való. :( Milyen annak az íze? Nem túl édes? Nem rontja el a torta ízét? Tényleg át kell szitálni a porcukrot?
Azt hiszem, hogy ha nem találok pancsereknek (nekem) való kész dekorálót, akkor ezt fogom alkalmazni. Majd max. gyakorlom. :)
(A photoshop-os válasz találó, de nem pontoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!