Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel készítsek rajzos dekorác...

Mivel készítsek rajzos dekorációt oroszkrémtorta tetejére?

Figyelt kérdés
Egyszínű rajzos dekorációt (+írást) szeretnék készíteni egy oroszkrémtorta tetejére. Szeretnék benne "besatírozott" részt is. Arra gondoltam, hogy afelé kéne keresgélnem, amivel a mignon tetejére is rajzolnak. De azzal hogyan csináljak a rajzon kitöltött részt? TESCO-ba vagy CBA-ba megyek holnap. Arra is gondoltam, hogy ott kéne vennem valamit. De mi van, ha nem jó, amit veszek? Mi van, ha elfolyik/szétfolyik? Behintsem valamivel a satírozott részt?
2010. máj. 4. 00:36
 1/4 anonim válasza:
38%
Photoshoppal.
2010. máj. 4. 01:40
 2/4 anonim ***** válasza:

az egyik varia, hogy olvasztott csokoládét használsz

a másik hogy olvasztott cukrot(olyat ami a dobostorta tetején van)

illetve hogy porcukrot kikeversz vízzel és veszel valami ételszínezőt amivel et a keveréket meg tudod színezni. Szerintem ez a legegyszerűbb. Mi a karácsonyi sütik díszítéséhez használjuk és nagyon könnyű vele dolgozni.

Egy nejlonzacskóba kell tenni, aminek vágsz egy pici lyukat a sarkán és ott nyomod ki belőle.

2010. máj. 4. 02:55
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! lehet kapni ilyen színes tortaírókákat, amivel könnyen dekorálhatsz. a sütikellékes részeknél van, azt hiszem dr.Oetker márka.
2010. máj. 4. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utánaolvastam ennek a cukormázas dolognak. Nagyon profi dolgokat lehet vele csinálni, de lehet, hogy nem amatöröknek való. :( Milyen annak az íze? Nem túl édes? Nem rontja el a torta ízét? Tényleg át kell szitálni a porcukrot?

Azt hiszem, hogy ha nem találok pancsereknek (nekem) való kész dekorálót, akkor ezt fogom alkalmazni. Majd max. gyakorlom. :)

(A photoshop-os válasz találó, de nem pontoztam.)

2010. máj. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!