Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nincs valami ötlet kajára?...

Nincs valami ötlet kajára? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Minden nap főznünk kell mert 5-en élünk együtt és hamar elfogy a kaja. De minden reggel az a probléma mit főzzünk.Ilyeneket csinálunk gyakran: sajtos tészta, bolognai, paprikás krumpli, krumplis tészta, rántott máj krumpli pürével, túrós tészta, spenót... De ezek már nagyon unalmasak. Nincs valami gyorsan és egyszerűen elkészíthető kaja ötletetek? (természetesen ezeken kívül!) Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 3. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
diós/mákos/grízes tészta, rakott krumpli, carbonara, lasagne, rakott palacsinta(ugyan az mint a lasagne csak palacsintával), kijevi csirkemell, polpetti, cordon bleu, rántott sajt(trapista-tartárral,camembert-áfonyával),tatár beafsteak, pesto
2010. máj. 3. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 3. 19:06
 3/6 anonim válasza:

[link]

Ez nagyon fini, egyszerű és tuti siker! :)

Úgy látom, elég sok tésztát esztek. Időnként főzhetnél zöldségköretet is valami husihoz. :) Én a són kívül szoktam rá tenni egy pici cukrot is, finom, egészséges és változatosságnak is jó.

Remélem segíthettem. :)

2010. máj. 3. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyadag levesek, lencse, babgulyás, főzz egy nagy lábas paradicsomos-székely káposztát és fagyasz le belőle.

A rizs 20 perc alatt készvan és bármilyen piritott zöldségel jó. Félkész fasirt, rántott húsi is lehet a méhűtöben, bármilyen húsi bepácolva.

2010. máj. 3. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:

rakott krumpli, rakott karfiol, ezek elég olcsók is és kiadósak! :)

aztán, ha marad meg pl. nokedli, beleforgatod pörköltszaftba, hőálló tálba teszed, esetleg reszelsz rá sajtot és megsütöd!

2010. máj. 4. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Különböző főzelékek sütőzacskóban sütött csirkével vagy fasirttal. Én nagy adag fasirtot keverek be egyszerre, és a nyers pogácsákat lefagyasztom. Mikor kell csak fagyottan bedobom a forró olajba és kisütöm.
2010. máj. 5. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!