Melyik csontból lehet elkészíteni a legfinomabb húslevest?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ahány ember, annyi izlés, de azért kíváncsian várom a válaszokat.2010. máj. 3. 16:00
1/8 anonim válasza:
Ha csak csont,akkor a marhahús,főleg,ha velős csont is van benne. De nagyon jó levest lehet a kissé húsos disznócsontból is.
A baromficsont levesnek nem jó,legfeljebb a zöldséglevesek ízét javítja.
A pulykanyakból is lehet jó levest főzni,e az már nem csont.
2/8 anonim válasza:
Marha és disznócsontra szavazok.Nekem ez a kettő jön be,de egy kicsit sötétebb a leves ezekből,mint a csirkéből.
3/8 anonim válasza:
anyukám sertéskaraj csontjából és csirkéből szokot húslevest készíteni és naon finom :)
4/8 Victory82 válasza:
Szia!Én sertéscsontból(karaj)szoktam husilevest csinálni vagy csirkenyakból.A kettő együtt is nagyon finom.
6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat! Anyosom a csirkefarhátból készült levesre esküdött, de sajnos a családnak nem ízlett...Kipróbálom a marhacsontból készült húslevest. Köszönöm a tippeket :)
2010. máj. 3. 22:08
7/8 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, hol érdemes marhacsontot venni?
8/8 anonim válasza:
Akkor finom a husleves , ha legalább 3-4 féle húsból/csontból/ készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!