Ti mennyit fizetnétel egy ilyen vacsoráért?
2016. dec. 22. 18:14
11/26 Lazy Lover válasza:
o ft! meg se enném ezt az ipari hulladékot és ilyet esznek az emberek.....
13/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de semennyit. Lehet, hogy neked finom, de valódi frissen készített ételnek nincs párja.(ezek a panírozott zacskós akármik, szerintem rettenetesek.)
Néha ettem a céges büféből hasonló menüt, mint, ami a képen van, de elég is volt a néha... Ott 500 ft volt kb, plusz az üdítő.
14/26 anonim válasza:
Nagyon éhesnek kéne lennem ahhoz, hogy ezt megegyem :(
15/26 A kérdező kommentje:
sajttal töltött pulyka a krumpli is finom volt persze énis ettem már jobbat de rég ettem egy igazi vacsit am az üditő az frissen préselt narancslé ami présgéppel készült
2016. dec. 22. 18:47
16/26 anonim válasza:
Semennyit, nem eszek mirelit zsírcafatokból készült műkajákat
17/26 anonim válasza:
Ezért inkább neked kellene fizetni, ha valaki megeszi...
18/26 anonim válasza:
350ft de inkább jobb ettöl 1 hambi. Amugy a tálalás pocsék...
19/26 anonim válasza:
Ebbol amit elfogyasztanek a narancsle, ha tenyleg facsart!
20/26 anonim válasza:
Semennyit, húst ritkán eszem, de kizárólag kivételesen jó házit, a krumplit pedig jól megsütve, barnán szeretem.
Ha nem vagyok otthon s kell valami, inkább eszem egy kupac pörkölt földimogyorót vagy egy darab sajtot vagy hasonlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!