Első mézeskalács sűtés? Segitesz?
hogy miképp? segítség :DDDD
13/L
meglepetés lenne így nem tudok segítséget kérni .
Én ezt a receptet használtam tavaly:
Elég részletesen le van írva és képekkel illusztrálva, szerintem menni fog ebből :) Nem egy bonyolult dolog ne aggódj :)
Az jó recept, amit a 3. linkelt, én csak két tanácsot adnék hozzá.
1. Két-három adagra oszd el a tésztát, és mindig annyit vegyél ki a hűtőből, amennyivel dolgozol. Mert ha melegszik, akkor ragadni fog. Ha ilyet tapasztalsz, akkor picit beteheted a mélyhűtőbe is, és újra jól lehet majd formázni.
2. Csak szárítani kell jóformán, nagyon gyorsan sül a tészta. Én egy gömbölyű végű kanállal nyomom be, ha nem marad meg a nyoma, akkor már jó, ki lehet venni. Van, aki az ujjával nyomja meg, de azt én túl melegnek találom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!