Ki mit főz karácsonyra kicsi gyerek mellett?
3 hós a kislányom, aki végigalussza az éjszakát, ennek viszont az a böjtje, hogy nappal csak keveseket alszik. Van dönthető etetőszékünk, de mégsem akarom hogy abban üljön, míg kész lesz a kaja, benn nem szeretem egyedül hagyni. Apja sajnos 6ig dolgozik, fél7 előtt nem ér haza, addigra meg azért illene elkészüljek a kajával...
szóval tippeket várok, hogy mi az, ami finom is, de hamar elkészül. Ki mit főz ilyenkor? Eddig a mamájánál voltunk mindig szenteste, ez az első, mikor külön ünnepelünk és csak másnap megyünk rokonlátogatóba... gondoltam malacsültre, lilakáposztával... de várom az ötleteket is, ki mit készít ilyen pici mellett?
Nálunk ugyan kicsik a gyerekek (4 évesek a nagyok 7 hónaposak a kicsik), viszont a férjem jövő szerdától otthon van és anyukám is bármikor bevethető, így hiába a 4 kicsi, könnyen megoldok mindent. Anyukám nem csak most karácsonykor, máskor is szívesen segít.
Szóval a vacsink 24-én:
előétel: kacsamáj körtepürével
főétel: finn sültsonka, rakott zöldségkrémekkel (finn recept)
desszert: ribizlipite
A desszertet, a sonkát és a rakott zöldségkrémeket előre el lehet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!