3 gyerek mellett újra munkába állni. Kinek hogy ment?
9, 7 valamint 2,5 évesek a gyerekeim. Úgy adódott,hogy lenne helyben munkahelyem. Ahonnan eljöttem szülési szabadságra,csak nagyon végső esetben mentem volna vissza dolgozni. Napi 2 óra buszozás,minden szombat és minden második vasárnap,ünnepnap is meló. (Vendéglátás). A szerződésem még érvényes amúgy.
Most viszont adódott egy olyan lehetőség,hogy egy percre lenne a munkahely,hétfőtől péntekig,7-15 óra. A két nagy napközis,így azzal nem lenne gond,viszont a kicsi még itthon van velem. Nagyon gyorsan oviba kellene szoktatnom,reggel 6-kor lenne a kelés,a mostani kb. fél 9 helyett. Ráadásul jön az ősz,a betegségek,ha szünet van,nem tudom hogyan lehetne megoldani az elhelyezésüket. Még a nagytesó se olyan nagy,hogy rá lehessen bízni két kisebbet. Anyukám sajnos még dolgozik,anyóséknál pedig totál nem lehet számítani,május óta nem is látta a gyerekeket.
Ti hogy döntenétek a helyemben? Attól tartok még egyszer nem lenne ilyen lehetőségem,hogy itt helyben tudjak elhelyezkedni(falun élünk). Viszont a gyerekek......Ma kell választ adnom.
Én belevágtam. A gyerekek hamar hozzászoktak a korai keléshez és gyorsan kerestem egy olyan embert, akire rá merem bízni a gyerekem, a kicsit, ha beteg.
Minden jól ment és bizony 100ezerrel több lett a kasszában.
Próbáld meg, ha tényleg olyan jó lehetőség.
A korán keléshez hozzá lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!