Linzer - sütés elött vagy után kell tölteni?
Figyelt kérdés
Sok olyan receptet találtam, ahol elöször megsütik a teli és lyukas tésztát, utána töltik lekvárral (vagy amivel akarják), és legalább annit, ahol a nyers tésztát ragasztják össze a lekvárral és úgy sütik.
Akinek van tapasztalata a két variációval, kérem össze meg velem /velünk.
Elöre is köszönöm a segítséget.
(És nagyon kérek mindenkit, ne a google-t ajánlja, ott már keresgéltem és ezért vagyok kicsit összekeveredve.)
2016. dec. 8. 19:54
2/10 anonim válasza:
Nekem ez mindig beválik:
3/10 anonim válasza:
mi mindig sutve toltjuk :) el se tudom kepzelni a nyers toltott verziot.
4/10 anonim válasza:
Utána. Eddig csak így sütöttem/sütöttük.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Esetleg a kedvenc recepteteket is le tudnátok írni (csak a tészta összetétele elég lenne) Köszi
2016. dec. 8. 20:43
6/10 anonim válasza:
A sütitől függ. Van, ahol megtöltjük sütés előtt, pl. a zserbót, van, amikor csak sütés után. Pl. ha krémes a töltelék, vagy csokival, lekvárral töltöd az aprósüteményeket.
A receptek szokták ezt közölni.
7/10 anonim válasza:
én csak a rácsos linzernél ismerem azt a verziót amikor a nyers tésztára kell kenni a lekvárt. a hagyományos linzert sütés után kell tölteni
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. dec. 9. 13:17
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, én is így csináltam.
2016. dec. 13. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!