Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nem rakok habfixálót olyan...

Ha nem rakok habfixálót olyan krémbe amibe kéne akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
elfolyik a hab. és vele a krém is
2010. máj. 1. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos, hogy elfolyik, régen nem voltak ilyenek, hogy habfixáló. Ha nem kell sokáig tárolni, hanem gyorsan eltakarítja a család/vendégek, akkor nem lehet gond belőle.
2010. máj. 1. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, én egyszer kifelejtettem és szétfolyt az egész! :S
2010. máj. 1. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan összeesik a hab, ha nincs benne fixáló. Mire tálalnád szétfolyik az egész.
2010. máj. 1. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Régen zselatint tettek bele.
2010. máj. 1. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem is kell habfixáló csak a megfelelő tejszínt kell használni a cukrász termékekhez lehet kimondottan Dolce vagy zucchero fliratu vagy cukrászbácsis képpel ellátott dobozu tejszint kapni ezek sosem esnek össze semmilyen fixáló nélkül és még kézi habverővel is igen kemény habokat lehet belőlük csinálni
2010. máj. 3. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!