Ha nem rakok habfixálót olyan krémbe amibe kéne akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 13:07
1/6 anonim válasza:
elfolyik a hab. és vele a krém is
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem biztos, hogy elfolyik, régen nem voltak ilyenek, hogy habfixáló. Ha nem kell sokáig tárolni, hanem gyorsan eltakarítja a család/vendégek, akkor nem lehet gond belőle.
3/6 anonim válasza:
Hát nemtudom, én egyszer kifelejtettem és szétfolyt az egész! :S
4/6 anonim válasza:
Nagyon gyorsan összeesik a hab, ha nincs benne fixáló. Mire tálalnád szétfolyik az egész.
6/6 anonim válasza:
nem is kell habfixáló csak a megfelelő tejszínt kell használni a cukrász termékekhez lehet kimondottan Dolce vagy zucchero fliratu vagy cukrászbácsis képpel ellátott dobozu tejszint kapni ezek sosem esnek össze semmilyen fixáló nélkül és még kézi habverővel is igen kemény habokat lehet belőlük csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!