1/3 anonim válasza:
Pirított szárazbabról én még nem hallottam, a funkcióját sem tudom elképzelni. De ettől még lehet.
2/3 anonim válasza:
Megpirítani biztos lehet, de hogy megenni nem, az is biztos. A szárazbab kő kemény, a pirítástól meg még keményebbé válik.
3/3 anonim válasza:
Meg, de mi a szándékod vele ? talán, ha bablisztet akarsz őrölni belőle, akkor el tudom képzelni, hogy egy kis pirítás, de inkább plusz szárítás szóba jöhet.
Étkezési célból, levesnek, főzeléknek áztatni szokás a szárazbabot, hogy gyorsabban megfőjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!