Tudnátok nekem olyan sütit írni, ami nem romlik meg hűtés nélkül?
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Karácsonyra szeretnék sütiket, amikkel megkínáljuk a keresztszülőket, papát. Tehát finom, mutatós és mindenképp puha sütikre lenne szükségem. Azért puha, mert foghiánnyal küzd 2 gyerkőcöm is ( fogváltás), apum is, 2 keresztanyuka is.... És olyan, amit 21-én megsütnék, és nem romlik meg hűtés nélkül kb egy hétig.
Linzerre, mézeskalácsra gondoltam, de kellene még, nagyon sokan vagyunk. A bejgli nem jöhet szóba, allergiásak a gyerekek a mákra, dióra.
Sajnos a hűtőm kicsi, oda nem fér be. Max 2 féle krémes süti fér be, azok már megvannak.
Lehet sós is, de inkább édes kellene.
Köszönöm, ha segítetek nekem.
Őzgerinc
Diócska
(Sajtos rúd)
Mézes krémes
Lehet csinálni másból is a bejglit (gesztenye, marcipán).
Hatlapos emlékeim szerint eláll és puha is.
Kuglóf, márványsüti.
Pogácsa, édes pogácsa (talán puhább a linzernél).
Piskóta tekercs, főleg ha lekváros.
Pattogós sütemény.
Csokiszalámi.
Hókifli pl szilvalekvárral.
Banánkenyér.
Almáspite.
Brownie.
Kosárka ha nem diós (karamellás stb), muffin.
Krém nélküli citromtorta.
Ostyás rolád, zebrakeksz,kókuszos őzgerinc, habos linzer,
Kiadós (24 db-os )muffint is tudnék írni,Borzas Kata,rácsos linzer, meggyes-kakaós kevert süti, és nagyon finom sokáig elálló sajtos rudacska receptem is is van, ráadásul olcsó is.
Diósak is lennének, puhák is, de úgy látom az kilőve, bár lehet, hogy a rokonoknak ízlene.
Bármelyik érdekel, szívesen megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!