Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tehetek bele? Mikor?

Tehetek bele? Mikor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem ezt a knorr carbonara alapot. Tehetek bele brokkolit es gombat? (Ugy szeretem) es ha igen mikor? Konzerv szeletelt gombara es parolt brokkolira gondoltam. Köszi a segítséget előre is!

2016. nov. 21. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom az ilyen alapok hogy működnek mert még sosem ettem, de ha ilyen porféle vacak amit vízzel összekeversz, akkor nyugodtan tehetsz bele gombát, brokkolit.

A brokkolit megpárolnám és a gombával együtt serpenyőben megpirítanám, aztán leborítanám a szósszal.

De konzerv gomba meg kész öntet helyett inkább friss gombát és saját készítésű szószt használj, az ízélmény össze sem hasonlítható.

2016. nov. 21. 17:20
 2/2 szaszaa11 ***** válasza:
18%
Ez komoly, carbonara alap? :D hiszen a csrbonara spagetti csak tojás, vaj, tészta, szalonna, bors, és sajt. Hogy létezhet ebből alap? Úristen! Amúgy a carbonaranal egyszerűbb étel a világon nincs, csináld inkább magad, minthogy ilyen hülyeségeket veszel, ami valószínűleg nem is az ami rá van írva...
2016. nov. 21. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!