Hogyan pattogtatjátok ki a kukoricát?
Van az a pattogtatni való kukorica, amit zacskóban árulnak.
Ti hogyan szoktátok megcsinálni?
Az itt a probléma, hogy a kérdező nem tud normálisan fogalmazni és felvet egyéb problémákat is, nem ismeri a "mikrós pattogatott kukoricát"...
Először is tisztázni kéne, hogy sima mikrós pattogatott kukoricáról van szó, amit papírzacskóban tartanak, és belehet rakni a mikróba, és kipattog, vagy normál pattogatott kukoricáról amit neked kell gázon kipattogatni?
Zacskó gondolom a normális nejlonzacskót jelenti. (vagyis a kimérős pattogatott kukoricára gondol)
Az elkészítés módja:
Pár marék kukoricát a fazékba teszel, és teszel hozzá vajat. A fedőt ráteszed, lángot adsz alá(nem max), majd hallgatózol. A kukoricaszemek hamarosan pattogni kezdenek. Ha már nem nagyon pattog, leveszed a fedőt, sózod, és kész is.
Van egy 10 éves Hauser márkájú kukorica pattogtatóm, ami forró levegővel pattogtatja ki a pattogatni való kukoricát. Őrült nagy hangja van, de a mindeféle adaléktól mentes, sótalan frissen kipattogott kukoricát szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!