SPÁRGA KRÉMLEVESt szeretem volna készíteni. Pontosan hogy kell?
Figyelt kérdés
Szeretem volna főzni sikerült is finom lett az íze de a spárga szószerint benne volt:).Mit rintottam el mik voltak benne azok a "szálkák",mittől? vagy a srárga nem volt jó?2010. ápr. 29. 12:39
1/2 anonim válasza:
Elkészítés:
Hámozzuk meg vékonyan a spárgát, és vágjuk 2-3 centis darabokra. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra. A margarinon pirítsuk meg a hagymát, majd dobjuk rá a feldarabolt spárgát, az aprított petrezselymet, és hintsük meg a liszttel. Öntsük fel a leveskockából készített alaplével, szükség szerint ízesítsük kevés sóval, fehérborssal. A spárga kb. 15 perc alatt megpuhul, turmixoljuk le, s tegyük vissza a tűzhelyre. Öntsük hozzá a tejszínt, és főzzük még néhány percig. Cipóban, reszelt sajttal tálalhatjuk.
2/2 anonim válasza:
A szálak azért voltak benne, mert túl vékonyan hámoztad le a spárgát - a fás része rajta maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!