Szerintetek ki nyeri meg a konyhafőnököt 2016-ban?
Szerintem ezek már eldöntötték, hogy Ádám nyeri.
És már a múlt héten volt egy olyan érzésem, hogy eldöntötték.
Amikor valamelyik versenyzőt a tányér-díszítés, hasonló hiányosságok indokával szórták ki, miközben a még jelenleg is bent levők közül (ha jól emlékszem) László az egész kaját elbarmolta.
Az, hogy csapatban a torta-sütésnél Móni nélkül meg sem tudtak volna mozdulni a fiúk, és a következő napon pont Mónit szórják ki...
Pofára megy az egész!
Szerintem is Ádám.
De eddig nem gondoltam különlegesen jónak. De most tényleg nagyon felé hajlik minden.
Kicsit olyan érzésem van, hogy ebben is szerepek vannak. Pl. fura, hogy a tegnap kiesett Dávid mennyit bénázott, amikor pont azt mondták róla, hogy legprofibb a versenyben, és eddig nem is volt ilyen, csak az utolsó két részben. Meg az a műanyag edény megégés is eléggé megtervezettnek tűnt. Főleg, hogy a végén is olyan "drámai" jelenetet csináltak belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!