Gyümölcsszósz készítésénél lehet a tejfölt kefírrel helyettesíteni (a habaráshoz)?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 13:35
1/7 anonim válasza:
A kefirnek tök más íze van.Én gyümölcsszósznál tuti nem helyettesíteném
2/7 anonim válasza:
én nem látom akadályát, próbáld ki
3/7 anonim válasza:
Feltétlenül habarni akarod? Mihez lesz a szósz?
Ha mindenképpen habarni szeretnéd, akkor tejjel vagy tejsznnel helyettesítsd a tejfölt.
4/7 A kérdező kommentje:
főtt húshoz, meg krumplihoz.
és tejjel hogyan csináljam?
2010. ápr. 27. 13:43
6/7 anonim válasza:
Tejetben elkevered a lisztet csomómentesre (kicsit több liszt kell, mint a tejfölhöz), szedsz hozzá egy kicsit a gyümi főzőlevéből (ha van) és úgy kevered hozzá a gyümölcshöz.
Én mondjuk nem szeretem az ilyen habart gyümszószokat. Úgy szoktam csinálni, hogy megfőzöm a gyümölcsöt kevés cukorral, majd a végén pici vízben elkevert étkezési keményítővel sűrítem be. Így kicsit más lesz az állaga, de nekem ez spec jobban ízlik.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 27. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!