Gáz ha a gulyásban a hús rágós lett?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 20:04
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, de nehezen élvezhető így. Vagy nem megfelelő a hús, vagy nincsen egészen apró darabokra vagdalva, vagy valóban még főzni kell.
3/9 A kérdező kommentje:
Tul nagy darabok.. az a baj..akkor vettem eszre amikor mar betettem.. na de mindegy.. az ize jo lett
2016. okt. 28. 20:27
5/9 anonim válasza:
Rottyants még rajta egy szűk órát fedő alatt közepes lángon, nekünk jó lett. Te is előredarabolt húst vettél?
6/9 anonim válasza:
A gulyást szakaszosan kell főzni, először a pörkölt, és, ha már majdnem puha a hús, akkor megy bele a zöldség, a krumpli, végül a csipetke.
Így van ideje megfőni mindennek.
8/9 anonim válasza:
Szakács vagy akkor igen!
Kóstold meg és tegyél úgy mintha te lennél a vendég!
SZERINTED!
9/9 anonim válasza:
6: De ha kuktában csinálod, akkor hogy csinálod? Ne zárod rá a fedelét, amíg kész nincs a hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!