Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnék felhasználni...

Hogyan tudnék felhasználni kb.2 liter sárgarépalevet?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek, bio sárgarépalé, párom vette nekem, mert hogy ez milyen egészséges és én "szeretem az ilyen dolgokat", de nagyon nem ízlik sajnos :( Pedig szeretem a répát, de ez a lé így natúrban számomra ihatatlan. Próbáltam mézzel ízesíteni, hátha úgy jobb, de reménytelen, bébiétel ízű.

Utálok pazarolni, nem szeretném kidobni, hiszen tudom, hogy valóban egészséges és nem is éppen olcsó dolog. Az interneten viszont mindenhol csak olyan receptet találtam, ami a sárgarépalé előállításában segít, nem pedig a felhasználásában.

Tudnátok valami olyan tippet írni, hogyan építhetném ezt be valamilyen ételbe? Bármilyen ötletnek örülök :)

Előre is köszi!

2016. okt. 25. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Smoothie receptekre keress rá :) Vannak répás verziók is :)
2016. okt. 26. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer vaníliapudinggal kevertem össze, érdekes volt, de finom, és sütihez jó mártás.
2016. okt. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!