Ti milyen ételeket ajánlanátok?
Négy napig vigyázni fogok két unokaöcsémre, akik 4 és 6 évesek. Már összeállítottam egy menüt, de kíváncsi vagyok más ötleteire, meg arra, hogy szerintetek ez jó-e így. Még sosem vigyáztam gyerekekre, így nem nagyon tudom mit szeretnek. Ők nem eszik meg: zöldbab, belsőségek, marhahús, főzelékek. Minden más jöhet.
Kedd: sárgaborsó krémleves, palacsinta
szerda: rántott hal, krumplipüré, párolt zöldség, tartár
csütörtök: bolognai spagetti
péntek: csirkeragu leves, szilvásgombóc
ha nem haragudsz meg egy ötletért.
a gyerkőcök jobban szeretik az egyszerű dolgokat :D
keddre, ha levest tennél, inkább csontlevest, az letisztultabb, a palacsinta nagyon jó ötlet.
szerdára hal helyett esetleg rántott húst, azt egyszerűbb enni a szálkák miatt, a többi az jó, a tartár számomra kicsit túlzás.
a csütörtöki teljesen rendben van, én annyit odanyomnék, hogy estére pl hot-dogot :)
péntek az megint teljesen oké lenne :)
Szerintem oké, csak az ő ízlésüknek feleljen meg. Nekem ezek teljesen egyszerűnek tűnnek, a hal pedig nem jelent egyben szálkákat, az tényleg nem jó lenne kicsiknek (de én se szeretem).
Ilyen ételekkel jónak tűnnek az esélyeid, persze sosem lehet tudni, ki mit eszik meg.
Szerintem jó. Változatos, nem zsíros, nem nehéz, van zöldség, sovány hús, hal és egy kis édesség is, szóval jó.
Annyi hogy estére, reggelre még főleg zöldség-gyümölcsöt adnék enni.
Amikor tesómék vigyáznak a srácaimra megkértem őket, hogy direkt olyan kajákat adjanak a srácoknak, amiket én nem. Pl elmentek mekizni, nem járunk , de legalább tudjàk mi az. És csak sültkrumplit meg almáspitét ettek. Pizzáztak meg nem is tudom, lehet jobb is.
Ez persze egy nap volt. De ez akkora élmény volt nekik
:D
Egyébként a menü jól hangzik, ha nekik nem kell szívesen megyek én
Négy nap, és ebből három napon keresztül leves + tészta? palacsinta, spagetti, szilvás gombóc.
Talán a pénteki kaja lehetne: frankfurti leves, és a csirkéből egy rizses húst, vagy egy gombás-tejfölös ragut, hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!