Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kész pizzatésztát hűtőbe, hogyan?

Kész pizzatésztát hűtőbe, hogyan?

Figyelt kérdés
Sok kérdést olvastam ezzel kapcsolatban, de egyik helyen ezt írták, másikon azt, így elbizonytalanodtam. Pizzát szeretnék sütni, de délután dolgom lesz és mire hazaérek este már nem akarok a kelesztéssel foglalkozni tehát reggel begyúrnám, este kisütném. Kérdésem a következő: a pizzatésztát kelesztés előtt vagy után kell hűtőbe tenni ahhoz, hogy mikor hazaérjek már csak át kelljen gyúrni és betenni sülni? Köszi a válaszokat!
2016. okt. 24. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 25. 05:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatod úgy is, hogy bedagasztod és kelesztés előtt berakod a hűtőbe. Meg úgy is, hogy kelesztés után kinyújtod, és a tepsivel együtt lazán lefóliázva berakod a hűtőbe. Mind a két megoldásnál megkel, csak a hűtő miatt lassabban. A második megoldásnál én hideg sütőbe szoktam berakni a tepsit, ahogy melegszik a sütő, továbbkel és tökéletesen megsüthető. Mind a két módszert szoktam alkalmazni, attól függően, h mennyi időm van.
2016. okt. 25. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha reggel összeállítod, mire hazaérsz, megkel a hűtőben is.Rögtön átgyúrhatod, és mehet rá a feltét.A hideg sütő jó tipp, mert a felmelegedésig még fog kelni a tészta.
2016. okt. 25. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármótoknak, ment a zöld!!
2016. okt. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!