Ennek a lazacnak mi baja? Meg lehet így enni? (kép)
Figyelt kérdés
Elkezdtem sütni, ránéztem és így néz ki... Kicsit ijesztő, mert ritkán eszek halat és most ez jó lett volna :((
Meg lehet még így enni?
2016. okt. 3. 12:59
1/9 anonim válasza:
Nem enném meg :S
Sütöttünk már többször is lazacot, de sose nézett így ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Tegnap is sütöttem, ugyanabból a mirelitből és annak nem volt semmi baja :s
2016. okt. 3. 13:06
3/9 A kérdező kommentje:
Talán a kicsapódott fehérje
2016. okt. 3. 13:06
4/9 Trafó1 válasza:
Szerintem telenyomták valamilyen anyaggal, hogy nagyobb legyen az eladási súlya, oszt most gyün belőle a matéria, én nem enném meg.
5/9 Trafó1 válasza:
Úgy néz ki mintha rárecskáztak volna, meg ne edd.
6/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Az albumin nevű fehérje kicsapódott, mert túl magas hőmérsékleten sütötted.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is túlsütötted, attól lett ilyen. Halakon az ilyesmi előfordul. Ehető marad, csak szárazabb lesz talán. Máskor ügyelj arra, hogy ne süsd túl, úgy sokkal finomabb a lazac.
8/9 anonim válasza:
És ne fagyottan tedd a sütőbe.:-)
9/9 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki! Annak az anyagnak ami kijött belőle jó íze van. Én megszoktam azt is enni.
Szóval, ennek a lazacnak nincs semmi baja. Szép színe is van. Nyugodtan megeheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!