A fasírt sertéshús helyett mivel helyettesíthető?
Figyelt kérdés
ami finom is persze. Külföldön élek és nincs sertés hús2010. ápr. 24. 00:12
3/8 anonim válasza:
A púlyka nekem túl inas hozzá. Egyszer norvégiában csináltam a vendéglátóknak fasirtot, de csak fókahús volt hozzá. Valami iró rossz lett, a norvégok meg imádták.:)
Amúgy tényleg, hol vagy?
4/8 anonim válasza:
Szójával. Nagyon száraz lesz, figyelni kell rá.
Ha lenne hús, akkor 1:1 arányban még jó lenne.
5/8 anonim válasza:
Fele pulyka,fele marhaszegy.A pulyka túl száraz magában ( az inakat nem kell beledarálni),a marhától lesz benne egy kis zsiradék.
A szója nálunk nem jött be.Egyrészt ,ha teszel hozzá,akkor nem tehetsz bele áztatott zsemlét,mert a fasírtban kevés lesz a hús.A másik dolog,hogy nagyon sok embernek a szója
szélgörcsöket okoz.
6/8 anonim válasza:
Én szoktam tenni szóját a húshoz, és áztatott zsemlét is. Pulykahúsból csináltam már fasirtot, de szerintem csirkéből is jó lehet. Szójából is csináltam már, de nekem nem állt össze rendesen. Szerintem akár marhából is lehet. Mindegyiknek más ize lesz, de ha jól van fűszerezve, akkor szerintem mind jó.
7/8 A kérdező kommentje:
jordániában élek munka miatt. Köszönöm a válaszokat. csirkét csak egy ember írt, azzal nem jó szerintetek? és melyik része legyen a pulykának? comb?
2010. ápr. 24. 11:46
8/8 anonim válasza:
Én már csináltam csirkéből,finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!