Mi lesz ma az ebéd a családi asztalon?
"hova mehetek ebedelni? :) 33F Bp"
Anyádhoz, valószínűleg.
Lencsefőzelék volt főzőkolbásszal.
Megyek tőle, mint a gép...
Hagymás-majorannás csirkemájat sütöttem, petrezselymes krumplival. A májból annyit csináltam, hogy most végeztem egy finom házi májpástétommal, amiből legalább kétszer meg is tudunk vacsorázni. Pirítóssal, de puha kenyérrel is isteni.
Tegnap még elkészítettem a színes húsos sültpaprika salátát, nagyon finom lett, abból is van több napra való, amit üvegben tarok a hűtőben.
Zöldségleves, barnarizs (mindenki eszik hozzá, amit akar s tud. én nyers zöldségekkel s szójaszósszal ettem, a párom paradicsomos rántottával), nyersvegán bonbonok (mazsola, olajos magvak, némelyik kakaóba forgatva).
Holnapra is marad a levesből, majd akkor foglalkozom a második fogással, bizonyára répatorta vagy palacsinta lesz. Répatorta ma is lett volna, csak nem volt elég répa.
Nálunk házi vega burger lesz, a teljes kiőrlésű bucit is mi sütjük. Mellé házi fűszeres krumpli, tejfölös mártogatós.
Desszertnek még van mandulatejes csokipuding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!