Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz ma az ebéd a családi...

Mi lesz ma az ebéd a családi asztalon?

Figyelt kérdés
Több fogás?
2016. szept. 20. 09:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%
Dij?
2016. szept. 20. 13:32
 22/30 anonim ***** válasza:
27%

"hova mehetek ebedelni? :) 33F Bp"

Anyádhoz, valószínűleg.

2016. szept. 20. 14:47
 23/30 anonim ***** válasza:
36%
Évek óta nem ebédelünk együtt, még vasárnap sem. Egyébként én kollégista vagyok, apám meg a munkahelyén eszik.
2016. szept. 20. 15:16
 24/30 anonim ***** válasza:
54%
Dzsuvecset készítettem. Nem családi asztalnál ettem, mert egyedül élek. Ehetem is négy napig, mert ezt nem lehet kis adagban készíteni.
2016. szept. 20. 16:19
 25/30 anonim ***** válasza:
54%

Lencsefőzelék volt főzőkolbásszal.

Megyek tőle, mint a gép...

2016. szept. 20. 16:25
 26/30 anonim ***** válasza:
20%

Hagymás-majorannás csirkemájat sütöttem, petrezselymes krumplival. A májból annyit csináltam, hogy most végeztem egy finom házi májpástétommal, amiből legalább kétszer meg is tudunk vacsorázni. Pirítóssal, de puha kenyérrel is isteni.

Tegnap még elkészítettem a színes húsos sültpaprika salátát, nagyon finom lett, abból is van több napra való, amit üvegben tarok a hűtőben.

2016. szept. 20. 16:29
 27/30 anonim ***** válasza:
26%

Zöldségleves, barnarizs (mindenki eszik hozzá, amit akar s tud. én nyers zöldségekkel s szójaszósszal ettem, a párom paradicsomos rántottával), nyersvegán bonbonok (mazsola, olajos magvak, némelyik kakaóba forgatva).

Holnapra is marad a levesből, majd akkor foglalkozom a második fogással, bizonyára répatorta vagy palacsinta lesz. Répatorta ma is lett volna, csak nem volt elég répa.

2016. szept. 20. 16:41
 28/30 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk házi vega burger lesz, a teljes kiőrlésű bucit is mi sütjük. Mellé házi fűszeres krumpli, tejfölös mártogatós.

Desszertnek még van mandulatejes csokipuding.

2016. szept. 20. 18:00
 29/30 anonim ***** válasza:
24%
Vörös pestos, zöldséges, mozzarellás tészta sok-sok parmezánnal!
2016. szept. 20. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Gyros volt, Anya délutánra jár, Ő reggel megsütötte a húst, zöldséget felvágta, szószt bekevertem, sütöttem magamnak friss krumplit, és bátyámnak is mire hazaért, de 4-kor ettem eme ebédet, és egyedül.
2016. szept. 20. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!