Honnan lehet tudni, hogy egy muffin recept jó?
Figyelt kérdés
Én eddig kettőt csináltam, de az a kettő valami katasztrófa lett. Nehéz, mint egy nedves szivacs az egyik és tök ízetlen a másik. Annyi féle recept van, de elég kezdő vagyok, a jó recepteket jól összerakom, de nem tudom megállapítani, hogy melyik jó. Ilyen különbségek vannak pl. hogy valaki teáskanál sütőpor + fél teáskanál szódabikarbónát ír hozzá, van aki meg egy kiskanál kanál sütőport. Milyen arányokat kell nagyjából figyelni, hogy ne akkor derüljön ki, hogy egy szart sütöttem, mikor kiszedem a sütőből?2010. ápr. 23. 13:19
1/1 anonim válasza:
Biztos van aki ránézésre megmondja, hogy jó-e a recept, én is próbálgatni szoktam. Nekünk ez jött be a leginkább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!