Munkahelyi "sütiosztásra" lenne valami jó ötletetek?
Lassan itt a szülinapom, és nem tudom, milyen finomságokat kellene sütnöm, ami:
-olcsó, kiadós
-gyorsan elkészíthető
-több darabot is könnyű szállítani (ételesbe nem tudom besűríteni a krémes sütiket)
-elronthatatlan :)
Amikre én gondoltam:
-pogácsa
-banánkarikák piskóta közé szúrva és csokiba mártva
-kókuszgolyó meggyel
-muffin? (mondjuk ebből rengeteg adagot kellene sütni, hogy elfogadható mennyiség legyen... Plusz kellene egy hatalmas szatyor, hogy a nagy muffinokat elcipeljem :D)
Ne értsetek félre, nem bonyolítom túl ezt a problémát, csak kíváncsi vagyok mások ötleteire is.
Köszi :)
Valami kevert tésztás meggyes vagy szilvás süti szerintem jó lehet. Amúgy bármit viszel, el fog fogyni.
Én az Aldiban vennék kész fagyasztott almatortát, kicsomagolnám, kiolvasztanám, és eladnám sajátként :D 1400 forint körül van, több mint egy kilós, és nagyon finom.
Nekem is az Aldi-s cuccok jutottak eszembe. Van többféle pogácsa, rétes, perec, kakaós süti is, azok is nagyon finomak. Csak kiolvasztod, és 10-15 perc alatt megsül.
Nem érdemes veluk kínlódni, és pénzben sem kerül többe, mintha megvásárolsz egy rakás hozzávalót.
Én mondjuk sajatkent nem merném adni, nehogy kérjék a receptet 😉. De én nem is vagyok az a típus, aki mártírkodik,h elmondhassa,h egész héten sütött, és a süti ettől értékesebb.
Nem tudom nálunk ezt hogyan nevezik, de egyszerű és finom. :) De amiket írtál is tökéletesek szerintem.
Valamelyik pékségben reggel veszel frissen sütött sajtos-sós-stb. pogácsát, sósrudat, stb. És apró sütit, vagy egyéb könnyen szállítható édeset...
Annyi pékség van már, és nem kell előző nap bajlódnod vele.
Szerintem bőven elég, amiket már felsoroltál :D
Én egy édeset és egy sósat készítenék.
Sós: pogácsa/sajtos rúd
Édes: kókuszgolyó/zserbó
A csokiba mártott piskótás banánkarikákat szerintem elég macerás szállítani. Muffin pedig nem kiadós.
Nekem van 24 darabos olcsó muffinreceptem.Két bekeveréssel 48 db lesz, nem hinném hogy ennél többen köszöntenének fel, de legyen úgy :) ha érdekel írj. Egy szatyrot elvinni a munkahelyre nem nagy cucc. Ráadásul előző nap is megsütheted, nem szárad ki.
Sokáig elálló sósrudacska (pogi ) receptem is van, ha kedven van egy kicsit gyúrni :)
A siker mindegyiknél garantált, és nagyon sokat számít, ha valamit sk csinálsz és nem boltival traktálod őket.
Ismerős helyzet, a kollegák a házira buknak. (nem nyúlra ) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!