Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit vigyek magammal?

Milyen sütit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Anya akar nekem valami sütit sütni vasárnap, mielőtt elmegyek a koliba.

Ti milyen sütit szoktatok vinni, vagy sütni magatoknak?

Olyanra gondoltam, ami nem túl ragacsos, és nem feltétlenül szükséges a tárolásához a hűtő.

2016. szept. 9. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Linzer, hókifli, beigli, pozsonyi patkó, vaniliás karika, darálós keksz, sportszelet, mézes puszedli és a kedvencem a moszkauer.
2016. szept. 9. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűtő koliban? Kb. két perc alatt el fog fogyni, bármit is viszel :)

A hűtő/nem hűtő kérdés amúgy egyszerűen eldönthető. A sütik tésztája nem romlik meg, a krém/töltelék az egyetlen gyenge pont. Semmilyen olyan sütihez nem kell hűtő, amelynek a tölteléke eláll hűtés nélkül. Ilyenek a lekvár, nutella, karamella stb. Mindegyikhez kell a hűtő, amelyiknek a krémje könnyen romlik: túrós, tejszínes, tejkrémes, nyers tojásos cuccok.

Szóval lekváros, nutellás, diós, mákos tökmindegyeket vihetsz. Kerüld a tejszínes, túrós, joghurtos, tojáshabos tökmindegyeket.

2016. szept. 9. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Azt hiszem, a 2. hozzászóló elég jól összefoglalta. Bár a tészta is képes megromlani (már amelyik s már amilyen körülmények között... egyszer száraz szobában több hónapos piskótát találtam, remek keksz lett belőle. nedves környezetben megpenészednek a kicsit is vizesebb tészták. a száraz sütik normál helyen persze jól bírják), de annak az időnek a kis töredéke alatt el fog fogyni...
2016. szept. 9. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Muffin, kidarálós keksz,(vaniliás, kakaós, kókuszos ) dióskifli (nem töltelékes, hanem a tésztája diós )linzerek lekvárral összeragasztva.
2016. szept. 9. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hamis marcipángolyó. Én épp ilyet csináltam most és vittem a koliba :) Nagyon könnyű is megcsinálni, mert sütni sem kell. Szóval ha te nem tudsz sütni, ezt akkor is el tudod készíteni.
2016. szept. 9. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok hasznos választ! :)

Van saját hűtőnk a szobában, amire 'csak' hárman járunk rá, így nagyobb az esélye, hogy amit beteszek oda, abból még nekem is jut :D

Nem azért kértem, hogy hűtés nélkülieket írjatok, hanem mert nem akarom hogy a több órás busz úton megromoljon :c

És hogy esetleg tudjak belőle magammal is vinni a suliba, ha úgy van.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)

2016. szept. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!