Milyen sütit vigyek magammal?
Anya akar nekem valami sütit sütni vasárnap, mielőtt elmegyek a koliba.
Ti milyen sütit szoktatok vinni, vagy sütni magatoknak?
Olyanra gondoltam, ami nem túl ragacsos, és nem feltétlenül szükséges a tárolásához a hűtő.
Hűtő koliban? Kb. két perc alatt el fog fogyni, bármit is viszel :)
A hűtő/nem hűtő kérdés amúgy egyszerűen eldönthető. A sütik tésztája nem romlik meg, a krém/töltelék az egyetlen gyenge pont. Semmilyen olyan sütihez nem kell hűtő, amelynek a tölteléke eláll hűtés nélkül. Ilyenek a lekvár, nutella, karamella stb. Mindegyikhez kell a hűtő, amelyiknek a krémje könnyen romlik: túrós, tejszínes, tejkrémes, nyers tojásos cuccok.
Szóval lekváros, nutellás, diós, mákos tökmindegyeket vihetsz. Kerüld a tejszínes, túrós, joghurtos, tojáshabos tökmindegyeket.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok hasznos választ! :)
Van saját hűtőnk a szobában, amire 'csak' hárman járunk rá, így nagyobb az esélye, hogy amit beteszek oda, abból még nekem is jut :D
Nem azért kértem, hogy hűtés nélkülieket írjatok, hanem mert nem akarom hogy a több órás busz úton megromoljon :c
És hogy esetleg tudjak belőle magammal is vinni a suliba, ha úgy van.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!