Mit főzzek 1000 forintból amiben van hús, és kitart 2 napig?
Vagy veszel 15 darab tojást meg 2 üveg lecsót, és fél kiló rizst.
A lecsóba belefőzöd a tojást, a rizst külön megfőzöd leszűröd azt összeborítod, ízlés szerint vízzel higíthatod ha a rizs nagyon elviszi a lecsó levét. Vagy ha van egy darab füstöltkolbász belefőzöd, vagy a szalonnát kockára pörcösre pirítva.
Szerintem ez már 3 napra is elég. És ki lehet hozni ezresből.
Vagy borsófőzelék ilyen EKO konzerv borsóból, tükörtojással.
Ezresből szerintem húst ne akarj nagyon, a tojás olcsóbb és táplálóbb, és kevesebb a víz is benne.
Kolloidális víz van benne de az nem fő el.
Ó, a legjobbat kihagytam!
Hagymásbab konzervből!
Veszel 2 fej vöröshagymát, meg ilyen marina babkonzervet a fehérből kettőt a vörösből egyet.
Meg a maradék pénzből füstöltszalonnát!
Lepirítod a kockázott füstölt szalonnát a hagymát rávágod karikára, eldinszteled kicsit fedő alatt aztán fedő nélkül rápirítasz, és a leöntött levű babkonzervet hozzákevered.
a babra is kicsit rápirítasz közbe meg só paprika bors ízlés szerint. csak közbe kevergesd, hogy ne kapjon oda a fűszerrel.
Vagy ha még tuningolni akarod ütsz bele 2 tojást és összesütöd fedő nélkül kevergetve.
Nem semmi, hogy ennyi felnőtt ember képtelen felfogni, hogy hús legyen benne.
Csak megsúgom, a rápirított szalonnapörc nem hús...
Veszel 50-60 dkg sertéscombot és egy jó pörköltbe belefőzöl jó 1-2 bögre rizst. Bőven kitart két napig, finom is, húsos is.
De emiért akarsz Húst zabálni ha nincs pénezd baker!
Nem is tápláló!
Ezresér kapsz egy kiló húst, megfőzöd vízbe, mégha kenyérrel eszed se laksz jól 2 napig mert EGYOLDALÚ!
Éhezni akarsz vagy jóllakni?
Akkor hamár húst akarsz, akkor vegyél bőrös csülköt, és csinálj csülökpörköltet.
Kb egy kiló csülökre elég lesz az ezresed ha csontnélküli.
a maradékból vehetsz hozzá pár fej vöröshagymát meg egy fej fokhagymát.
Ha még futja akkor vegyél fél kiló krumplit vagy egy kilót. meg petrezselymet.
Füstölt csülökpörkölt petrezselymes főtt krumplival.
Pörkölthöz si kell szalonna, mert min pirítod meg a hagymát, az olaj vagy a csomag zsír drágább mint egy kis csík szalonna amit vágathatsz a hentessel.
Tudsz pörköltet főzni amúgy?
Zsír/ szalonna lepirít
hagyma rá, megpirít
hús rá, és fedő, ha van 1 szem paradicsom az nem árt az mehet bele.
paprika, só, bors
és fedő alatt lassan főzöd takarékon, néha megkevered.
A krumpli meg remélem megy.
# 17
Jézus...
Akkor már inkább veszek egy üveg legolcsóbb pezsgőt meg legolcsóbb vodkát azt 2 napig spicces vagyok.
túrós tészta szalonnával
de ha csirkeszárnyból csinálsz paprikás csirkét az is jó
nehéz időket éltünk mi meg itthon szóval sokszor kalkuláltunk ennyivel
nagyon spórolós vagyok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!