Am.^^ kérdése:
Milyen (cukrász) könyvet ajánlanátok, amelyben kezdő szinten világosítanak fel a cukrászkodás alapjairól (kezdve itt tésztafajtáktól csokimázig)?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten fognék neki, hogy lássuk, majd mi sül ki belőle, de szükségem van, hogy elmagyarázza nekem valaki, mivel hogyan kell bánni, ha érzékenyebb hozzavalókra kerül sor. A miértekre keresem a választ, akár kémiai megközelítésből is. Nincs lehetőségem tanfolyamon részt venni, de nem ugorhatok vakon és tudatlanul az egész közepébe. 16/L2016. aug. 30. 18:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!