Mire kell figyelni, ha sima tortaformában sütsz olyan süteményt amihez többnyire üreges formát használnak?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy süteményt ami angyal torta (angel cake) formát használ. Én viszont sima tortaként szeretném elkészíteni. Mire figyeljek, hogyan lehet a belsejét is tökéletesre sütni anélkül, hogy a külseje teljesen megégne?2016. aug. 30. 02:22
1/3 anonim válasza:
Semmi különbség sincs, a megadott sütési idö után tüpróbával ellenörizd, hogy átsült-e.
Ha nem egészen, de a már elég sült színü, akkor tedd vissza még 5-10 percre, csak a tetejét takard le egy darab sütöpapírral.
2/3 anonim válasza:
Egész konkrétan ez pont úgy néz ki, mint egy kuglóf forma.
Szerintem nem lesz vele gond.
Szoktál kuglófot sütni?
Valószínűleg a saját sütőd ismerete (lassú, gyors sütésű) egy jól megválasztott sütési hőmérséklet segít, illetve, ha úgy látod, hogy necces a teteje (meg akar égni), akkor tegyél a tetejére lazán egy alufóliát, egy bizonyos idő után.
Jó a marketingje ennek a tortának, angyaltorta! milyen szép név :) Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Tényleg, a sütőpapír jobb lehet, nem fülled be alatta valószínűleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!