Milyen tortát keszítsek a nővéremnek?
Tesóm 32. életévét fogja betölteni napokon belül!
Milyen tortát készítsek? Hogyan dekoráljam, díszítsem; milyen szín illik? Mégis egy felnőtt nő:D
Esetleg ha képet tudnátok mutatni, örülnék!
a kérdés az hogy: tudsz e tortát csinálni? vagy csak ez lenne az első? vannak e hozzá eszközeid? (nyomózsák,stb)
mert ha gyakorlott van akkor több variáció szóba kerülhet.. pl: virágkosár formájú torta, vagy 32-es torta,fondantal/marcipánnal bevont torta-amit cukormázzal vagy bármivel díszíthetsz.
de ha nem vagy gyakorlott: akkor csak valami egyszerűbb jöhet szóba
Keszitettem mar tortat, eszkozeink vannak! De egy sima egyszeru kerek tortara gondoltam es azt szepen feldosziteni!:D
Otlet?
Én nyár lévén valami gyümölcsös tortában gondolkodnék, a gyümölcsök önmagukban is szépen mutatnak egy tortán.
Konkrétabban mondjuk barackos joghurttorta/túrótorta/mascarponetorta. Egy könnyű piskóta, benne habos krém, teteje kirakva barackszeletekkel.
Én pl. nagyon örülnék neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!