Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortát keszítsek a...

Milyen tortát keszítsek a nővéremnek?

Figyelt kérdés

Tesóm 32. életévét fogja betölteni napokon belül!

Milyen tortát készítsek? Hogyan dekoráljam, díszítsem; milyen szín illik? Mégis egy felnőtt nő:D

Esetleg ha képet tudnátok mutatni, örülnék!

2016. aug. 22. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
vegyél egyet a Teszkóban, olyat választassz amilyen tetszik, van ezer féle, mindenféle feliratos is.
2016. aug. 22. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

a kérdés az hogy: tudsz e tortát csinálni? vagy csak ez lenne az első? vannak e hozzá eszközeid? (nyomózsák,stb)

mert ha gyakorlott van akkor több variáció szóba kerülhet.. pl: virágkosár formájú torta, vagy 32-es torta,fondantal/marcipánnal bevont torta-amit cukormázzal vagy bármivel díszíthetsz.

de ha nem vagy gyakorlott: akkor csak valami egyszerűbb jöhet szóba

2016. aug. 23. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Keszitettem mar tortat, eszkozeink vannak! De egy sima egyszeru kerek tortara gondoltam es azt szepen feldosziteni!:D

Otlet?

2016. aug. 23. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Én nyár lévén valami gyümölcsös tortában gondolkodnék, a gyümölcsök önmagukban is szépen mutatnak egy tortán.

Konkrétabban mondjuk barackos joghurttorta/túrótorta/mascarponetorta. Egy könnyű piskóta, benne habos krém, teteje kirakva barackszeletekkel.

Én pl. nagyon örülnék neki. :)

2016. aug. 23. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Jo otlet:) koszonom szepen:) ment a zold:)
2016. aug. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!