Ezekből mit lehet mára főzni?
Nem szoktam főzni, úgyhogy fogalmam nem sok van arról, hogy az alábbiakból mit kéne főzni:
babkonzerv, hagyma, kolbász, paprika, tészta, bolognai szósz, sajt, tejföl,
Vannak ötleteitek?
tészta bolognai szósszal és sajttal
chilis bab
Tejfölös paprikakrémleves
Hagymával, babbal töltött sült paprika tejfölös szósszal
Wow ez jól hangzik:D
"Hagymával, babbal töltött sült paprika tejfölös szósszal"
Hogyan készül el?
Spencer-féle hagymás bab.
A sonka helyett szoktam a kolbászt rakni bele, szalonna helyett kevés olajon indítom az egészet. A többi oké. :)
Én a babkonzerv egy részét összepépesíteném (így jobban tart), a hagymát apróra vágnám. A maradék egész babbal összekeverném, kicsi tejfölt is adnék hozzá, így egész könnyen tölthető. Ha van koriandered vagy petrezselymed fűszernek, az tökéletes lenne, persze a só-bors ne maradjon el. Persze akár az apróra vágott kolbászból is tehetsz bele.
A sütőben max. 25-30 perc alatt megsül 180 fokon egy tepsiben, sütőpapírral kibélelve
A tejfölt sóval, borssal, zöldfűszerrel, picike olívaolajjal (ha van) kikevered, és leborítod vele a paprikákat, ha elkészültek, vagy kis tálkában tálalod mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!