Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok ilyen túrós süti/torta...

Tudtok ilyen túrós süti/torta receptet?

Figyelt kérdés

Keresem egy túrós sütinek a receptjét, amit pár éve kóstoltam, de a szomszéd elfelejtette, honnan nézte ki a receptet.

Ennek a sütinek vastag, omlós-puha tésztája van, és a túró valahogy bele van sütve a tésztába. Nem igazán voltak túródarabkák a tésztában, de teljesen túróízű volt, de nem aromától, hanem rendes túró van benne, és közben iszonyatosan puha a tésztája.

Abban nem vagyok biztos, de mintha lett volna rajta egy vékony réteg túrókrém is.

Keresgéltem neten recepteket, nem találtam, meg próbáltam fejben én is összerakni valamit, de az nem ugyanaz. Nem tudtok ilyesmi bevált receptet mondani?

Köszi előre is a segítséget! :)

2016. aug. 17. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor ez valami "kavart túrós" lehetett!

Ezt nézd végig, esetleg rátalálsz:

[link]

2016. aug. 18. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el a "reszelt túrós" receptjét. Nem valószínű, hogy pont az, amire emlékszel, de egy rendkívül finom és egyszerű túrós süti. Túrósból a kedvencünk.

Én az "Andi konyhája " alapján készítem, de mások is feltettek ilyen receptet.

Hátha, tetszeni fog :)

2016. aug. 18. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az előbbi ismerősnek tűnik. Az utóbbiban azért bízom esetleg, mert tudom, hogy a néni csinált erről az oldalról más sütit is (Felhő szelet), és akkoriban nem volt türelmem a túróst kikeresni, és közben elfelejtettem a recept weboldalát, úgyhogy köszi! Ezt is átnézem mindenképp! :)
2016. aug. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!