Milyen ételhez használhatnám fel a kapribogyót? Ötletek, tapasztalt receptek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:00
1/5 anonim válasza:
Én görög saliba szoktam tenni, feta sajt, paradicsom, uborka, paprika és lilahagyma kíséretében. Szórok rá egy kis bazsalikomot és nyakon öntöm egy kis olívaolajjal.
3/5 anonim válasza:
Gratulalok a szalontudohoz!Hogy nekem miert nem jut eszembe ilyen jo recept!Kiprobaltam, es valoban nagyon izletes.Szerintem egy-ket ringlivel meg finomabb.
4/5 anonim válasza:
paradicsomot és hagzmát megpiritasy, felengeded egz pici vizzel,lassúytüyön fözöd 5 percig, aztán hozzá teszel kapribogyót és fekete olajbogyót,egy kis borsot és origanot, majd fedő alatt fözöd 5 percig.Közben kifőzöl spagettit, vigyázz hogy egy kicsikét kemény maradjon a tészta közepe.Jól leszűrödés beledobod a paradicsomos szószba.magas lángon még 1 percig megforgatod, és kész is van.Nagyon fincsi.
5/5 anonim válasza:
Ez nagyon jó recept, sokszor készítettem már el és imádja a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!